Υποστηρικτές

Υποστηρικτές

 

Κεντρικός Χορηγός

Brunswick.B.BLUE

Η εταιρεία Brunswick δραστηριοποιείται στον χώρο του Μπόουλινγκ για περισσότερα από 100 χρόνια και αποτελεί την κορυφαία εταιρεία στον τομέα της παγκοσμίως. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εταιρεία, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Brunswick στην διεύθυνση www.brunswickbowling.com

Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για την Brunswick είναι η εταιρεία BBBS. Η ΒΒΒS παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου  και μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας στην διεύθυνση www.brunswick.gr

Χορηγοί

                                                                          

Υποστηρικτές

dopplerlogo-basic-tagline

       DOPPLER Elevating your world  

 

Σε περισσότερες από 60 χώρες!

Θέτοντας πάντα υψηλούς στόχους από την ίδρυσή της, η DOPPLER κοιτάζει σήμερα δυνατή και εδραιωμένη την παρουσία της στον παγκόσμιο χάρτη, με προϊόντα καθιερωμένα σε περισσότερες από 60 χώρες.

Με υψηλή ποιότητα παραγωγής και ανταγωνιστικές τιμές, η DOPPLER «ανεβαίνει» ολοένα και περισσότερο, καταφέρνοντας να διαμορφώσει τη σχέση ελληνική αγορά – εξαγωγές στο επίπεδο 10% – 90%, από 70% – 30%, που είχε κινηθεί έως το 2008!

Η Ρωσία και οι χώρες της Μέσης Ανατολής κρατούν τις κορυφαίες θέσεις εξαγωγών, ενώ κύριες αγορές είναι η Β. Ευρώπη, τα Βαλκάνια και χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS ή KAK). Από το 2010 η DOPPLER διείσδυσε στη Β. και Ν. Αφρική, στις χώρες της Μ. Ανατολής του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (GCC), στην Ινδία, το Ιράκ, το Πακιστάν και την Αυστραλία.

Ακόμη η DOPPLER μελετά τις κινήσεις της για επέκταση της δραστηριότητάς της τόσο στη Κ. Αφρική, όσο και στην Αμερική.

Με όλα αυτά μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αυτοπεποίθηση!

Περισσότερες πληροφορίες για την DOPPLER μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας στην διεύθυνση www.doppler.gr

 

Υιοθεσία Squad