Γενικές πληροφορίες

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο Dimitris Karetsos Tournament 2023 έχουν οι εγγεγραμμένοι στην Ε.Ο.Α.Α. αθλητές και αθλήτριες, κάτοχοι ενεργών καρτών Α, οι αθλούμενοι κάτοχοι καρτών D, και αλλοδαποί αθλητές και αθλήτριες από Εθνικές Ομοσπονδίες εγγεγραμμένες στην Διεθνή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ (IBF). Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν χωρισμένοι σε  κατηγορίες Α και Β, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (E.B.F.).

Οι αθλητές – αθλήτριες οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να μπορούν να παρουσιάσουν στους διοργανωτές κάρτα σε ισχύ ή/και επιστολή πιστοποίησης η οποία έχει εκδοθεί από την Εθνική τους Ομοσπονδία.

Αιγίδα

Το  Dimitris Karetsos Tournament 2023 διοργανώνεται από την Ελληνική  Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.), με την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (E.B.F.).

Αίθουσα διεξαγωγής

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Cosmos Bowling Center στην Αθήνα.

To Cosmos Bowling Center, παρέχει στους επισκέπτες του πολλές επιλογές διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Διαθέτει 14 σύγχρονους διαδρόμους Bowling, οι οποίοι φιλοξενούν αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπόουλινγκ, Πρωταθλήματα Αθλητικών Συλλόγων, καθώς και εταιρικά πρωταθλήματα Μπόουλινγκ.

Οι άνετοι χώροι, τα οπτικά εφέ με black lights και φωτορυθμικά, η καλή μουσική και η οργανωμένη κουζίνα μας με χειροποίητες πίτσες, μεζέδες και γλυκά, μας δίνουν την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε εταιρική ή προσωπική εκδήλωση.

Ειδικά για τους μικρούς μας φίλους και τα πάρτι τους, ετοιμάζουμε ειδικά πακέτα, για να τους μείνει η εμπειρία αξέχαστη.

Στο μπαλκόνι μας, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, τον χυμό ή το ποτό σας, με καταπληκτική θέα.

Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεση σας, για να σας εξυπηρετήσει, με καλή διάθεση και χαμόγελο. Μια επίσκεψη στο Cosmos Bowling Center, μπορεί να αποτελέσει μια νέα εμπειρία.

Διάδρομοι και χαρακτηριστικά

Οι διάδρομοι του Cosmos Bowling και τα χαρακτηριστικά τους είναι:

                                                Cosmos Bowling Center Specifications
Number of lanes 14
Approaches AMF HPL
Surfaces HPL
Pin decks HPL Synthetic
Pin Setters AMF 8290 XL
Pins Qubica AMF USA
Score system AMF BES X